8 начина да изберете подходящия подарък #holiday #season #tistheseason #Christmas #gift #howto #ideas #happy #fromtheheart #santa #празници #Коледа #подаръци #идеи #отсърце


Идват различните празници и вече започвам да се подготвям и да купувам/подготвям подаръците на любимите си хора. Миналата година, по това време, вече бях вече готова. Но сега ми е много трудно да избирам. След определено време, човек започвам да се изчерпва откъм идеи. Ето и моите предложения как да изберете подаръци:

  1. Можете да започнете от много преди това да подпитвате човекът какво иска. Или дори да си спомните, ако сте били заедно в някой магазин и си е харесал нещо.
  2. Разгледайте Фейсбук профила му. Вижте на какви концерти е ходил. Кои книги са го зарибили. И му изберете нещо според социалното му присъствие.
  3. Питайте някои друг близък до него, дали има идея. Какво ще му подари той самият? Може да се допълните с нещо или дори комбинирате.
  4. Направете нещо с ръцете си. На мен това са ми любимите подаръци. Малко, но от сърце. Направете колаж. Оплетете му шал. Запишете му микс от песни.
  5. Винаги може да му дадете пари, кеш. В един хубав плик с една празнична играчка. Пък той да прецени какво да прави в тях и да не го ограничавате само от един магазин да избира. Но и ваучер става.
  6. Себе си. Подарете му вниманието си и загрижеността си. Времето си. Любовта е най-хубавият подарък! Важното е да сте щастливи!
  7. Сгответе му нещо. Сладки или кифлички. Любовта минава през стомаха. Щом я повтарят тази фраза толкова много, трябва да е истина, нали?
  8. Аз обичам да подарявам нещо, което на мен ми харесва. Звучи странно, но например: моята любима книга или музикален албум. Така човекът ще се докосне малко повече до вашата същност. Споделете някоя ваша страст с хората, за да ви опознаят. подарете любимата Ви бутилка вино и я изпийте заедно!

SANTAMEИма и още, разбира се. Но най-важното е да се забавлявате. А Вие какво мислите? Какви подаръци обичате да правите и да получавате? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша или да направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

 

Facebook                       Twitter                        Instagram                   Tumblr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s