9 типа двойки #typesofpeople #loveisintheair #kindoffunny #funny #typesofcouples #couples #love #tuesday #weirdthoughts #weird #stayweird


Напоследък, всички се женят, събират, разделят и намират. И по този случай реших да класифицирам типовете хора, които са във сериозна или не толкова сериозна връзка. Ето ги и типовете двойки:

  • Сиамските близнаци – Постоянно са заедно и като видиш единия сам, не можеш да го познаеш без паразитното тяло, което обикновено е залепено за него.
  • Братът и сестрата – Толкова много си приличат, че не си сигурен двойка ли са или са роднини. Малко е зловещо дори…
  • Противоположностите се привличат – Никога не би казал, че тези двамата се обичат и са заедно! Та те нямат никакви допирни точки… ?! Обаче, са си О.К.
  • Теленовелата –  Вечно се карат и сдобряват. Демонстрации, публични скандали и прояви на чувства. Драматични плесници и филмови целувки! Стабилна връзка?!
  • Хиберниращите – Държат се като мечки в зимен сън. Стоят вкъщи и ако излизат, излизат само двамата. Тотално са се отцепили от Света и личностите в него.
  • Неравностойните – Единият е много по-красив, добър, умен и талантлив от другия. И си личи от километри. Но уви… Любовта е сляпа.
  • Топлото и студеното – Ту много се обичат, ту се мразят. Никога не знаеш дали са заедно отново… Или са скъсали за пореден път. И смееш ли да питаш…?
  • Старата възрастна двойка – Дали отскоро или от много време, те са супер комфортни един с друг… Ежедневието им е изпълнено с малки и трудно забележими за другите жестове.
  • Ултра романтичните- Оффф ф. Знаете ги. Няма да ги коментирам даже. Много се обичат и не се притесняват да ни го покажат.

couples

Всяка прилика с действителни лица е случайна… уж. Има и още. А Вие от кой тип сте? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша или да направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

Facebook                 Twitter                Instagram              Tumblr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s