10 Типа приятели #typesoffriends #typesofpeople #friends #weirdthoughts #kindoffunny #tuesday #stayweird #behappy #beyourself


Много ме беше страх да направя този пост! Всичко е преувеличено, естествено, с комична цел! Ето ги и типовете приятели:

  1. Парти чудовището – Винаги е готов за купон и за излизане. Приятелството Ви не е много дълбоко, но винаги можеш да разчиташ на него за купон и настроение!
  2. Кралицата на драмата – Все нещо трагично се случва в живота й. Драматично. Всичко е екстремно и крайно. Непоправимо и трагично.
  3. Льольото – Вятър го вее на бял кон. Няма никакви грижи и не се съобразява с нищо. Винаги закъснява, ако изобщо се появи. Живее си живота човека.
  4.  Потенциалната катастрофа – Избухлив приятел, когото всички очакват да се сбие с някого и да развали вечерта на всички.
  5. Шегаджията – Той не споделя почти нищо. Всичко обръща на шега. И избягва да говори за себе си и за сериозни неща. Ако сте тъжни, ще ви развесели незабавно.
  6. Оборотният – Винаги е с ново гадже. Тъкмо се привържете към нея и си създадете ново приятелство и той я сменя с нов модел.
  7. Всеки за себе си – Появява се само като има нужда от вас. Дали от пари, дали от услуга или просто вече се изчерпал откъм оферти и няма с кого да излиза!
  8. Неразбиращият- Винаги е с една крачка назад. Не е от най-острите инструменти в кутията, но пък е лоялен приятел и е завинаги!
  9. Сърдиткото – Петкото – Все нещо е сърдит, все нещо се цупи. Никога не е доволен. Претенции до безкрай. Не можеш да му угодиш на този човек.
  10. Сродната ти душа – Мислите по един и същ начин. Мразите едни и същи хора. Дори в различията си сте стиковани. Това е човекът, на когото ще дадеш киселата си краставичка от сандвича си. Ти ги мразиш, той ги обича. Перфектно се допълвате!

weirdfriends

Всяка прилика с действителни лица е случайна… уж. Аз,се идентифицирам с повечето от тях. Има и още. А Вие от кой тип сте? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша или да направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

Facebook                 Twitter                Instagram              Tumblr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s