7 Типа Шофьори #typesofdrivers #drivers #weirdthoughts #Tuesday #stayweird #people #kindoffunny


Когато шофирам, много се забавлявам да наблюдавам хората около мен (О, чудо!). И естествено, реших да ги класифицирам. Ето няколко типа шофьори, на които често попадам:

  1. Неделните – Не им се налага често да си ползват колата и затова всеки път като я подкарят е като за първи път. Отново свикват с всичко. Возят мис Дейзи.
  2. Зайчетата – Току що са си взели книжките и още са страхливи и подскачат при всяка ситуация. Плашливи и притеснителни са. Карат си в правилната лента и се пренареждат от далеч, за да не си създават рискови ситуации.
  3. Пестеливците – Те си знаят маршерута и знаят, че няма смисъл да бързат, защото ще ги хване червената вълна. Виждат че остават 10 секунди до зеленото и карат с предвидена скорост, за да не превключват на друга предавка.
  4. Състезателите – Те си мислят, че са много добри шофьори и се намират на полигон. Всички трябва да им правим път и да им се прекланяме… Харесва ми да си мисля, че много им се ходи до тоалетната и затова бързат толкова.
  5. Тетрисите – Много ги кефи да набиват спирачки по светофарите. Непрекъснато се престрояват и си мислят, че са изпревалили всички коли, когато всъщност са изпревалили една, но със сто пренареждания. Играят си на тетрис.
  6. Агресивните –  Карат плътно зад теб, светкат ти с фаровете, псуват, дразнят се. После те изпреварват и спират рязко пред теб, за да ти дадат урок. Как смееш да караш с позволената скорост, когато те са зад теб?
  7. Мултитаскърите – Обикновено са жени, които правят всичко друго, но не и да гледат в пътя. Пушат, пият кафе, гримират се, говорят по телефоните (хендс фрий), лакират се… подреждат…

drive (1)

Аз, разбира се, се идентифицирам с повечето от тях. Има и още. И всяка прилика с действителни лица е почти случайна, знаете. А Вие от кой тип сте? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша или да направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

Facebook                 Twitter                Instagram              Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s