11 ТИПА ХОРА ВЪВ ФЕЙСБУК #typesofpeople #facebook #weirdthoughts #stayweird #behappy #tuesday #kindoffunny #iamweird #happy #smile


Когато вляза във Фейсбук, забелязвам че хората могат влязат в различни категории. Всеки от нас спада към една или повече от тях. И понеже са много, ето само няколко от тях:

 1. Метереологът – Ако не знаете, не сте излизали, нямате телевизор, нямате прозорец или реална представа за времето, той е източникът на информация, които Ви трябва. Той не прави прогноза за времето, той го следи и има и снимки, за да ви докаже, ако не вярвате,че на вън е слънчево.
 2. Кулинарят – Това е сръчният ви приятел, които постоянно поства снимки на вкусни манджи, които е сътворил и не Ви е поканил на гости да им се насладите. А само ви дразни с професионално аранжираните си шедьоври. Използвал е и най–подходящите филтри, за да изглежда още по-слюнкопроизвеждаща храната му. Красота!
 3. Скачените съдове – Годеници, гаджета или семейство. Имат два профила, а които са абсолютно идентични, от снимката до публикациите. Непрекъснато си пишат един на друг и си коментират по снимките… Получаваме всичко по два пъти. Май, е по-добре, да си слеят акаунтите в един общ.
 4. Фитнес Гуруто – Спортни хора, постоянно дразнят всички със селфитата във фитнеса, след джогинг или на мускулестите си тела. Разбрахме, имате тяло и воля. По-добри сте от нас.
 5. Кучкарят/коткарят – Публикуват снимки и постове свързани с техните животни или просто случайни интернет клипове със сладки животинчета. Но обикновено са на техните домашни любимци, защото те са най-красивите, умните, сладките и мързеливите на света. И другите не стават.
 6. Промоутърът – Използват Фейсбук за бизнес, постват снимки от бизнеса си, постоянно спамят с реклами на фирмата им, промоции, оферти, събития. Заливат ни с безценна информация.
 7. Парти животното – Понякога се чудим как още са живи?! Те нямат спирка, постоянно са на партита, пият, танцуват… и пак… и пак… Смачкват се от социален живот. Луд умора няма.
 8. Мамче и бебче. На кого е профилът, не е ясно. Но на кого му трябва бебешки албум като може да документираш всичко във Фейсбук. От първата усмивка и стъпка, до първия учебен ден. Зависи от настроението и периодът в живота ни, могат да бъдат сладки или досадни.
 9. Завалията – Ох, това са хора без късмет. Постоянно им се случват някакви неволи. И те не се притесняват да си мрънкат в интернет пространството. Закъснял им автобусът, ограбили са ги и после и една кола минала и ги опръскала с кал… Винаги има с какво да се оплачат.
 10. Стъпка по стъпкаджиите – Хора, които постват за всяко нящо. От закуската си, през тоалетът, които са си избрали за деня, до чашата чай преди сън. Описват всеки етап от деня си, стъпка по стъпка. Случайно да не изпуснем нещо….
 11. Коментаторът – Дали за спорт или политика, винаги има мнение, примери и статии, с които разгорещено да ги подкрепи. Поства постоянно супер дълги статии. Винаги е много ентусиазиран по някаква тема и максимално възмутен и развълнуван.

qangytuping

Има и още, разбира се. И всяка прилика с действителни лица е почти случайна, знаете. А Вие от кой тип сте? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша или да направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s