11 ТИПА ПОДПИЙНАЛИ ХОРА #typesofdrunkpeople #drunk #kindoffunny #coincidence #weirdpeople #weirdthoughts #people #weirdos #stayweird


Уикендът е времето, когато разпускаме, виждаме се с приятелите си, танцуваме, забавляваме се и се презареждаме. И понякога, разбира се, защото сме човеци, прекаляваме с алкохола. И като наблюдавам пияните хора около мен… забелязвам, че има различни стадии или типове на пиянството. Ето някои от тях:

 1. Тъжните цигулки – Депресирани хора, които пият, за да забравят мъката си. Понякога имат сълзи в очите, понякога направо си плачат. Тъжни хора, които си преживяват нещо и не осъзнават, че алкохолът не им помага.
 2. Безгрижните оптимисти –  Хора, които стават много весели като се напият.  Настроението им е прекрасно. Нищо не може да го развали. И дори приповдигат цялостното настроение в компанията. Чашата им е наполовина пълна.
 3. Агресивните горили – Хора, които като се напият стават заядливи. Търсят си някого, с когото да се скарат и дори да се сбият. Не минава никаква логична мисъл през главата им. За тях всички са врагове и ги гледат накриво.
 4. Дървените философи –  Пияни хора, които подхващат теми като политика, религия или спорт(много подходящи за купон). Пият си на масата и спорят цяла нощ, със когото хванат за слушател.
 5. Тайните ексхибиционисти – Като пийнат малко и веднага започват да си показват крайниците, корема… Малко по малко се разголват и дори направо си се събличат. Счетоводител през деня, ексхибиционист вечерта!
 6. Грижовните мечета – Те обичат всички. Непрекъснато разказват истории от „доброто старо време”  и обясняват как сега им липсват предишните излизания и как много им е мъчно, че не се виждат толкова често с приятелите си и колко много ги обичат и уважават…
 7. Инжектираните със серум на истината – Това са хора, които като се напият казват само истината, цялата истина и нищо друго освен истината. Като се започне от признанието: „Леле колко се напих!”и се стига до най-съкровените им мечти, желания, страхове и чувства. Само трябва да ги попитате и всичко ще си кажат!
 8. Мегафоните – Пияници, които просто не осъзнават колко шумно говорят. Всички ги чуваме прекрасно с изключение на тях самите. Те си мислят, че разстоянието между вас е километър.
 9. Сексуалните престъпници – Някои хора имат нужда от „течен кураж”. И като се напият, започват с мръсните шегички и намеци и дори напълно откровен флирт, който може да ескалира направо в  сексуална агресивност.
 10. Веселите крачета – Хора, които си мислят, че алкохолът ги прави невероятно координирани и музикални. Рязко са станали най-великите танцьори на света и са супер яки…
 11. Шизофрениците – Това са пиячите, които в рамнките на 10 минути, могат да минат през всички типове пиянства. Плашешто е малко… или доста…

drunk

Има и още, разбира се. А всяка прилика с действителни лица, е случайна или пък не съвсем… А Вие какви сте като се напиете? Ами вашите приятели? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша, направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s