8 Типa Родители #typesofparents #typesofpeople #chrispratting #weirdthoughts #stayweird #behappy


По случай 15 септември, честито на всички ученици и първокласници и не само на тях! Честито и на техните прекрасни родители. Браво! Майки и бащи, ако бяхте еднакви, нямаше да е интересно и ние Ви обичаме такива, каквито сте! Ето няколко типа родители:

  • Органичните супер-родители – “Ами да, ще дойдем на рожденния ден на детето Ви, обаче нашето дете не яде, глутен, захар, месо, ядки… Ядем само био продукти и яйца от свободни и щастливи кокошки, които доброволно са се жертвали.”
  • Покровителите – Никъде не пускат детето да ходи само, независимо, че е голямо вече. За тях то е безпомощна рожба и нищо не може и не бива да прави без родителски контрол: „Не тичай, че ще паднеш!”
  • Новаците – Всичко, което чуят по телевизията или прочетат в интернет се проверява и проучва. Непрекъснато се чете за нови методи на визпитание. Защото досега информацията, не е достатъчна и не знам как съществува човечеството изобщо, без тези “алтернативни”  родителски методи.
  • Олд скул (или “организмът да се бори”) – Едно време така са ни гледали, нямало е много избор. Родителите ни са работили, готвили и са ни гледали. Не са ни дундуркали, ами са ни оставяли сами да се оправяме. Пък, каквото – това. Оцеляли сме все някак си…
  • Хипстърите –  Те все още си изживяват младостта и “Готините години”. Независимо дали са на 20 или на 60. В крак са с модата и не са се отказали от собствения си живот, мечти и планове, просто защото са станали родители.
  • Най-добрите приятели –  Те живеят чрез децата си. Приятели са не само с тях, но и с техните приятели. Фейсбук и социалните мрежи са тяхната ниша. Там коментират, постват, показват интереса си. Супер активни, любопитни и заинтересовани от живота на децата си.
  • Спортните ентусиасти – Семейно карат колела, кънки, покоряват върхове. Тичат, плуват… Атлетични родители, които предават любовта си към спорта и природата и на децата си!
  • Звероукротителите – Когато имате повечко деца и те са… да ги наречем, по-дивички… Неизбежно се превръщате мега опитния звероукротител, с бързи рефлекси, предотвратяващ катастрофални ситуации и с тон, който като го чуят малките зверчета, знаят кой е шефа! Евала!

ChrisPratting

Има още много – амбициозни, кариеристи, апатични… но те не са много забавни, пък и едното не изключва другото, все пак :). И разбира се, всяка прилика с действителни лица е случайна или пък не съвсем… А Вие какви родители сте? Ами вашите родители? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша, направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения!

Някой дали изобщо стига до последното изречение? Ако е така, пишете ми странни неща в коментарите!!! Останете странни!

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s