10 ТИПА ХОРА НА ЛЕТИЩЕТО #typesofpeople #airport #weirdos #behappy #stayweird


Oткакто си търся теми под всеки камък, съм станала доста наблюдателна (защото сте много активни читатели и ми предлагате толкова много теми. Да! Намиг, намиг!) Скоро бях на летището и забелязах, че хората не се делят само на пристигащи и заминаващи/посрещачи и изпращачи. А, всъщност, са много повече. Ето и някои от тях:

  1. Старите кучета. Пенсионери сбъдват мечтите си. Искам и аз на 70 години да имам приятелка, с която да си зарежем семействата за месец и да попътешестваме.
  2. Да обиколим света за 80 дни. Млади хора, с огромни самари, пълни само с най-необходимото, вълнение и мечти.
  3. Кралиците на драмата. Скъсват се от рев. Няма значение дали се връшат или сега тръгват. Супер разчуствани се посрещат или се разделят! Чак и на мен ми става мъчно…
  4. Летящият холандец. Те вече са закъсняли, защото летят през терминала, а след тях се веят багажите им. И въобще не обръщат внимание на хората, през които минават, за да стигнат целта си.
  5. Новаците. Те до сега не са били на летище и изобщо не знаят къде и какво се случва. Защо са там? Къде трябва да отидат? Пълна мъгла са. А и изглеждат леко притенени, паникьосани даже. Страх от летене?
  6. Ваканционното семейство. Мама, тате, баба, кака, батко, кучето, рибката, всичките са готови. С паспортите на вратовете и усмивки на лицата. (С изключение на тийнейджърите, всички знаем, че те не се усмихват – Никога!)
  7. Един за всички и всички за един. Обикновено са отбор по… спорт. Зависи дали  пристигат или заминават. Може да са тъжни от загубата или щастливи и изтощени от победата. Или просто притеснени… Голяма групичка са, но ясно се вижда кой е отговорникът и всички него наблюдават!
  8. Децата без придружител. Стюардесата се грижи обикновено за 2-3 дечица наведнъж. Те са я наобиколили с раничкате си на рамо и играчка в ръка. И са готови да я последварт, накъдето ги отведе.
  9. За една нощ. Изполягали са, където са намерили място и си чакат полета, който за пореден път е отменен или отложен за незнаен период от време. Те са тръгнали на някъде, но с прекачване и изведнъж, всичко се е разпаднало.
  10. Аристократите. Първа класа. Бизнес класа… Скъпите обувки, дрехи, чанти, очила. Наконтени, все едно папараците ги дебнат. Даже малко са се дегизирали. А след като слязат от самолета, ще ходят на „разходка по главната”

princess_1 (1)

А Вие какви сте като пътувате? Разпознахте ли се? Споделете Вашите странни мисли и ми пишете предложения за другата седмица! Какво искате да напиша, направя? Ако имате идеи, пишете в коментарите и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Някой дали изобщо стига до последното изречение? Ако е така, пишете ми странни неща в коментарите!!! Останете странни!…

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s