10 конфузни ситуации свързани с врати #scarydoors #weirdo #anxiety #doors #thosetuesdays #smile #keepitweird


Не знам защо, но се оказва, че вратите в живота ми са стресиращ фактор. Явно като малка съм пропуснала урока в Детската: „Как се използват вратите” и сега се виждам в чудо! Ето няколко примера:

  1. Когато решиш да си добър и задържиш вратата на един човек. Обаче и следващият минава. После и още един. После отвътре излизат трима. И напускаш работа, за да развиеш кариерата си на портиер.
  2. Когато задържиш асансьорната врата на един човек и тогава се струпват повече и те избутват навътре… а ти ще слизаш преди всички и трябва да ги избуташ пак, за да излезеш.
  3. Когато не четеш табелите. Бутни! Дръпни! Няма значение, че е написано на шест езика, за да е ясно! Аз си бутам винаги!
  4. Когато те затиснат „летящите врати”, както е написано в „Указанията за безопасно ползване на метрото”. Вас колко пъти са ви блъскали или са ви защипвали косата или дрехата?
  5. Когато плъзгащите врати не отчитат вашето присъствие. Ууууу аз съм призрак! Случвало ли Ви се е? Излизате си от магазина и вратата не се отваря … или се отваря, но със закъснение. Точно толкова, колкото да се блъсне човек в нея.
  6. Когато се опитваш да влезеш в НДК. Има петнайсет еднакви стъклени врати. Няма указания, бележка или инструкции. Не се знае коя е отворена, а обикновено е само една от тях… и не е средната! Буташ, дърпаш като идиот, докато последната, която пробваш, не се окаже правилната.
  7. Когато се чудиш дали да задържиш или не вратата на следващия, защото той е по-далеч, отколкото си очаквал. И сега като стоиш и си я държиш, усмихваш се конфузно. Караш и човека да се чувства неудобно и да забързва крачката си, за да не те кара теб да стоиш и да му държиш вратата толкова дълго време. И времето наистана тече бавно в такива моменти…
  8. Когато вратата на асансьора тръгне да се затваря, но отчита присъствието ти и веднага спира и се отваря пак. Но въпреки това, ти си се стреснал и си подскочил… и си се олял с кафе, например. Само например.
  9. Когато вратата на асансьора тъкмо се е затворила и някой го вика пак и тя се отваря. Отново чакате безкрайно много време да се затвори вратата и да тръгне асансьорът… А копчето за преждевременно затваряне не работи…
  10. Когато вратата е толкова добре измита, че разбираш за нейното съществуване след като си минал през нея с гръм и трясък. Трябва да има някакъв знак, че има врата там, а не да се забиваме като глупавите птици по прозорците.

slamintodoor

Сигурно има и други. Аз доста често попадам в такива ситуации. Ами Вие? Сещате ли се за други? Споделете вашите конфузни истории свързани с това сложно изобретение –  “вратата”. Ако имате предложения или забележки, напишете ги в коментарите и по социалните мрежи. И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Останете странни!

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s