12 типа хора на плажа #typesofpeople #beachlife #weirdos #stayweird #behappy #beach #smile


Аз приключих с голямата почивка, но понеже Ви обичам, искам да Ви подготвя за ваканцията. Какво да очаквате по морето и басейните това лято ли? Всичко! Всичко е възможно! Важното е да се забавлявате и да се радвате на всички странни хора! При нас имаше достатъчно плажуващи, за да Ви дам няколко примера. Ето някои от тях:

  1. Активистите – Непрекъснато искат да правят нещо. Спорт на плажа или фризби във водата. Те не могат да стоят на едно място и искат постоянно да се мятат.
  2. Сърфисти – Да, моля! Никой няма нищо против да ги гледа с яките им мускули и небрежни прически и характери. Ах!
  3. Тези с дракона – Обикновено се съобразяват и се грижат за него. Но все пак е животинка и не може да го вържеш постоянно да седи. Малки и големи винаги са забавни… ако обичаш драконите, разбира се!
  4. Драконофобите или „Приберете си кучето“ – Тези пищят при вида на малко куче-мишка. Гледат и се тюхкат, а те са дошли след дракона. Те са си видяли, че има куче и са взели зрялото решение да се позиционират до него. За да е по-забавно за всички така. Защо!?
  5. Шоколадовите хора– Те имат програма максимум. С таймер се обръщат и мажат и нищо друго не правят. Пекът се на скарата. Супер сериозно са се заели с задачата да направят перфектния тен.
  6. Златотърсачите – Нали се сещате! Тези с металотърсачите, дето обикалят и събират всичко метално по плажа. Вкарали са си се в приключение от „Острова на съкровищата“.
  7. Уикендовите бойци – Те идват само за два дена на морето. Били са яко път и използват максимално малкото време, което имат! Супер организирани са и се раздават като за последно!
  8. Вчерашните – Дали са купонясвали много предишния ден или поради други причини, даже не са си сложили и бански. Късно са станали… или не са лягали изобщо. По пижама или по вчерашните дрехи, за тях слънцето е изтезание. И веднага си намират най-дебелата сянка, поръчват си питието и зациклят… или задрямват:)
  9. Картоиграчите – Оле, майко! Те какви скандали правят и как се вживяват! Винаги има четворка за белот и винаги има сърдити!
  10. Русалковците – Просто плуват! Киснат си се, докато не им посинеят устните и не гъбясат целите. Стоят си във водата и си се плацикат:)
  11. Селфи майсторите – Много е модерно сега с тези снимки. Аз също обичам да снимам, ама не съм чак толкова вглъбена. И тези пръчки за самоснимка… и водните камери във водата! Мани, мани!
  12. Пясъчните хора – Обикновено са деца. А понякога не съвсем:)… Копаят, правят замъци, заравят се! Забавляват се!

SANDPEOPLE

Сигурно има и още… Всяка прилика с действителни лица е случайна или пък не толкова… А Вие какви хора срещнахте това лято по плажовете? Разпознавате ли се себе си или вашите близки? Играете ли си с децата по пясъка, правите ли замъци? Споделете! Пратете ми снимки! Ако имате предложения или забележки, напишете ги в коментарите и по социалните мрежи. И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Останете странни!

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Leave a comment