10 пъти, когато се чувстваш у дома, а си далеч! #BEYOURSELF #BEHAPPY #homeawayfromhome #favorite #place #gradina #bardakme #holiday #comfortable


Дали сме в София или на морето, винаги е хубаво да се чувстваме комфортно. Можем да направим местата, които посещаваме често, съвсем уютни. Когато човек се почувства у дома си, той е настина себе си и най- добре си отпочива. Ето няколко ситуации, които ме карат да се чувствам у дома, когато съм далеч от дома:

  1. Когато си поръчате шотове в бар “Дак” и барманката започва да прави любимите Ви „Руска закуска“, без да Ви пита какви шотове искате. Просто знае!
  2. Когато затънете с колата и се обадите на Бонго да Ви спасява. И след 5 минути пристига чичо Люси с джипа да Ви издърпа, защото сте част от морското семейство!
  3. Когато отидете на бар и персоналът Ви поздравява, защото Ви познават. Филс лайк хоум.
  4. Когато се разхождате по плажа и Ви отнема цял ден да изминете 100 метра, защото Ви спират и Ви канят на “по едно” всичките съседи, да си разкажете как в е минала зимата.
  5. Когато си пиете биричката на караванка и Ви стане студено, а домакините Ви вадят блуза отвътре, за да се облечете.
  6. Когато отивате при сърф училището на Люси и устройствата Ви се включват към мрежата без да Ви питат за парола. „Домът е, там където wifi- то ти се свързва автоматично.“
  7. Когато излезете от водата и нямате кърпа и съседите Ви дават една от техните, защото сте съседи.
  8. Когато не мислите постоянно за безопасността и забавлението на децата си, защото знаете, че са добре и всички около тях ги наблюдават и се грижат за тях. Защото сте на „Градина“!
  9. Когато имате сметка на бара и се разхождате цяло лято без пари, защото ще я оправите на края на почивката си. Всички се познават и си имат пълно доверие.
  10. Когато отидете сами на плажа да гледате звездите и планктона в един часа през нощта и не Ви е страх от целия свят. Лягате си на пясъка и осъзнавате колко, всъщност, сме малки.

DSC_0877

DSC_0878

DSC_0908

За всеки човек има различни места… А Вашите специални места кои са? Ако имате предложения или забележки, напишете ги в коментарите и по социалните мрежи. И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Останете странни!

 Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s