10 ТИПА РОДНИНИ #family #weird #ILoveMyFamilyOfWeirdos #typesofrelatives #ILovemyFamily


Когато се виждате с роднините си по семейни сбирки, винаги е стресиращо. Това Ви е семейството и ги обичате и не искате да ги разочаровате. Но в същото време, не искате и да сте в една стая с тях. Ето няколко типа, които съществуват, поне в моята глава:

  1. Странният чичо – Никой дори не е сигурен дали е кръвен роднина или просто стар семеен приятел, който винаги присъства на всички събития и пощипва младите госпожици.
  2. Досадната леля – Винаги те разпитва, и не те оставя да си поемеш въздух.”Къде работиш? Имаш ли си гадже? Няма ли да се жените вече? Кога ще имате деца?” – Все въпроси, на които може човек още да няма отговори!
  3. „Чакай, чакай! Ела, ела” чичо. – Има история, която все още не ти е разкал?! Постоянно разказва истории дори и за хора, които не познаваш или си виждала въднъж като си била на 4г.
  4. Дървеният философ – Винаги има мнение, което винаги е правилно. Знае повече от всички останали взети заедно… или поне така си мисли.
  5. Черната овца – Черна, черна, ама черна! Няма значение колко е преуспяла или колко добре и се получават нещата в живота, никога не е достатъчно. И можеше по–добре да се е справила.
  6. Бялата овца – Няма значение дали е направила нещо изобщо или просто си е събула обувките правилно. Тя ходи повода и кръвта и на вино става.
  7. Невидимата овца – Човекът, който може да си обръсне главата на официалната семейна вечеря и никой няма да забележи. Толкова са заети да се занимават с другите, че не остава време за него.
  8. Ходещият речник – Когато ти трябва някаква информация търсиш в гугъл! Не, не.  На семейните събирания отиваш при речника. Той, наистина знае всичко и не се натрапва и набутва сам да ти дава безполезна информация.
  9. Бебето – Обикновено е най- малкият член на семейството. И винаги разказват истории от бебешките и години. Изненадват се, че може да си връзва сама обувките,  дори и вече да е на 28 години.
  10. Скандалджията – Възмутен от света и личностите в него. Винаги спори, кара се и се ядосва на всякакви теми и по всякакви поводи. Защото има чушки в супата или заради здравния план на Обама, винаги има причина.

anger

Всяка прилика с действителни лица е преувеличена и случайна… почти всяка:). Но за сега толкова. Сигурна съм, че веднага идентифицирахте себе си  или част от семейството си. Можете да споделите с тях и заедно да се посмеете! Сигурно има и още, ако имате предложения, напишете ги в коментарите. И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Останете странни!

Twitter                 Facebook                   Instagram             Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s