Аз съм Батман! #oreo #cookies #cupcakes #chocolate #muffins #vanilla #nanananananana #imbatman #homemade #nomnomnom #goodness


Да! Аз съм Батман! Гррр! Ето едни тематични мъфИнчета! Рецептата е стандартна или която Ви е най-любима! Аз реших да сложа и половин опаковка “Орео” (от големите разфасовки). Натроших ги и ги разбърках накрая. Така и сместа се увеличи и стигна за петнайсетина мъфина. А останалите бисквити (ако Ви останат разбира се 🙂 ) ги сложих на дъното на някои мъфини и след това отгоре изсипах сместа. А може и да си купите повече орео и да сложите и повече в сместа и да ви стигнат за основата на всички мъфини. Или пък да си ги похапнете! Ммм! Отвлякох се пак… Така, някой път ще направя изцяло орео ориентирани мъфини! Обаче ще изчакам да свърша с режима, че да мога този път и аз да си похапна от тях  :). Пак се размечтах и забравих да ви кажа за логото на Батмааан!
Разтопих бял и черен шоколад! Боядисах ги в жълто и черно и започнах да рисувам. Като изтинаха и се стегнаха, станаха тези шоколадови плочки:

WP_20150515_001

И после само ги сложих върху мъфините и се получи това:

А вътре изглеждаха много красиво, с бисквитките орео на дъното:

WP_20150516_002

http://www.supichka.com/2014/02/vanilla-cupcakes.html  <—  Основната рецепта

Ако ги направите или имате идеи за други сладости, пишете ми, пратете ми снимки! Много ще ме зарадвате! Ако Ви харесват или имате въпроси, пишете ми в коментарите и по социалните мрежи. И така и така сте там долу, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А за да не изпускате други такива творения, абонирайте се и харесайте фейсбук страницата! Успех!

Facebook                 Twitter                Instagram              Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s