Игричка… може би? #FunFriday #GuessTheMovie #FameAndFortune #WinAnIceCream #movie #сладолед #гатAнка #петък


Честит петък! Време е за тази седмичната игричка. Ако имате предположения ги напишете! Няма как да знам, че играете и се чудите! Не се отказвайте толкова лесно! А и това, че някой е познал и Ви е изпреварил, не значи не няма да ям сладолед и с Вас:) Но трябва да пишете, за да знам, че участвате! Този петък реших с лесен филм да Ви изпитам, отново, дали внимавате :)! Ако няма поне 6 верни отговора…. не знам!

Правилата са: 1.ВСЯКА КАРТИНКА ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДНА ОСНОВНА ДУМА. 2.НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ И ДАЛИ ИМА МАЛКИ ПРЕДЛОЗИ! 3.КАРТИНКИТЕ СА ПОДРЕДЕНИ ПОД РЕД. (НОМЕРИРАНИ СА, ЗА ДА НЯМА ОБЪРКВАНЕ)

1.   images

2.  Pinocho

Успех! Може да ми задавате и на мен такива гатанки в коментарите и аз да се помъча малко :). Ако имате въпроси питайте в коментарите, по социалните мрежи… навсякъде:)  И така и така сте там долу, покажете ми любовта си като харесате и споделите! Ако имате приятели, които обичат да играят на такива игри, споделете и с тях! И ако искате още такива гатанки, абонирайте се за блога или харесайте фейсбук страницата! Останете странни!

Facebook                 Twitter                  Instagram              Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s