10 Типа танцьори #DanceLikeNobodyIsWatching #NeverDropThatAlcohol


Често виждам странни хора със странни движения.  Аз също имам своите странности. Важното е да се забавляваме и да не обръщаме внимание на лошите енергии около нас. Ето няколко типа танцьори, които често срещам като отида на клуб или на бар:

  1. „Цветята на стената”: Подпрени на стената все едно са Джеймс Дийн, само си тактува леко, почти незабележимо.
  2. „Овчарски кучета”: Обграждат момичета/момчета и танцувайки им се навират тактично. Опитват се да се присламчат към групичка танцуващи.
  3. „Професионалистите”: Разпръскват хората в кръг. Ддошли сме да се забавляваме, не да ви гледаме представлението. Хореографирани движения, жадуват за вниманието на останалите.
  4. „Старовремците”: Робот, пръскачка, макарена. Непохватно се поклащат и се опитват да вкарват отживели диско стъпки, когато могат.
  5. „Оловните войници”: Просто маршируват. Стъпват, ходят на място. С прибрани до тялото ръце, просто си стъпват.
  6.  „Под прикритие”: Небрежно се поклащат. В такт или не. Кефят се на музиката, но явно се срамуват или пък се съмняват в танцовите си способности.
  7. „О не. Не, не.”: Те наистина не могат да танцуват и нямат никакво чувство за ритъм. Това, обаче, не им пречи да се раздават и непохватно да побутват хората около тях.
  8. „Динамичното дуо”: Въртят се, премятат се, ритат, тъпчат, падат, стават. Забава голяма!
  9. „Невър дроп дат алкохол”: С чаши в ръце и усмивки на лице, се въртят, танцуват и избягват всякакви препятствия. Но не разливат питието си:)
  10. „Сякаш никой не гледа”: Раздават се, като за последно. Все едно са сами в стаята и си скачат на леглото. Все едно никой не ги гледа.

11050640_798324696916996_4289185112448628132_n

А Вие какви танцьори сте? Разпознавате ли ваши приятели в този списък? Или сте друг тип? Ако имате други предложения пишете ми в коментарите и по социалните мрежи. И така и така сте там долу, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте Фейсбук страницата, за да не изпускате други такива странни мисли!!! Останете странни!

Twitter                 Facebook                   Instagram             Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s