14 Типа хора на купон


Ето няколко типа хора, които според мен,  можете да срещнете на един средностатистически купон:

 1. Шушу-мушувците – Усамотяват се, абстрахират се от другите и си говорят някакви си тайни, лични работи. Сега ли точно? А ние останалите какво да правим?
 2. „Бъдещите лидери” – Разискват супер сериозни теми като политика, религия. Все едно ей сега отиват и оправят нещата. В един момент се стига до спорове и скандали и развалят купона на всички.
 3. Свалячите – Само се закачат и флиртуват. Пробват навсякъде и ако стане… стане. Заучените реплики и свалки, все пак, понякога действат върху някои заблудени хорица.
 4. Танцуващите кралици  –  Супер много се забавляват и танцуват и си прекарват страхотно! И изгарят и по някоя друга калория.
 5. „Ди Джейят” – Обсебил е музиката. Понякога му се получава и пуска музика каквато се харесва, а друг път не. Пуска само, това което му се харесва на него, не се съобразява с никого и не дава друг да припари.
 6. „Вземете си стая” – Дали са влюбена двойка или току що са се запознали. Това са хората, които са забравили къде се намират и са погълнати един от друг. Нищо друго не е важно!
 7. Играещите – Групичка, която са започнали да играят на нещо. Дали на карти, на филми, на скрабъл или на други игри. Те се забавляват, както на тях им харесва!
 8. Професионалният разказвач – Човек , които иска вниманието да е само в него. Постоянно разказва истории и не дава думата на никого. Никой не го интересува. Важна е историята му. Той влиза успешно от една история в друга без да си поеме дъх.
 9. „Леко“ прекалилите – те вече така са се напили, че изобщо не са адекватни. Минали са в стадий агресия на пиянството и са супер избухливи и не наясно с околната среда и настроение.
 10. Пеперудките – Летят от цвят на цвят. Супер социални – обикновено домакините, обикалят различните групички и си имат приказка с всички. Спират се при едните казват си наздраве. Отиват при другите, потанцуват една песен и после при следващите….и следващите….
 11. Шегаджиите – групичка от хора , които си разказват вицове цяла вечер. Дошли са да се видят, да се посмеят и да си обновят инвентара със смешни истории.
 12. Гладниците – Стратегически са се позиционирали до храната и се социализират около храната. Темата е храната.
 13. НСО – Неидентифициран Стоящ Обект. Никой не знае откъде се е взел, кой го е поканил? На кого е приятел? Как е влязъл? Изобщо някой познава ли го ?
 14. Барманите – Позиция- до алкохола. Знаят какво има и обслужват себе си и прииждащите жадни хора. “Коя бутилка да отворя?” Горките:)

2F

Всяка прилика с действителни лица е преувеличена и случайна… почти всяка:). Но за сега толкова. Сигурна съм, че веднага идентифицирахте себе си или приятелите си. Можете да споделите с тях и заедно да се посмеете! Сигурно има и още, ако имате предложения, напишете ги в коментарите и по социалните мрежи. И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се сега и харесайте фейсбук страницата, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Останете странни!

Facebook                       Twitter                        Instagram                    Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s