11 ТИПА ХОРА В ОФИСА #officeweirdos #typesofpeople #office #people #weirdos


Ето няколко типа хора в офиса. Аз, отново мога да се причисля към няколко от тях:

 1. Флиртаджията: Постоянно се закача с колегите си, кани ги на срещи, на вечеря на свещи и се възползва от чара си, за да постигне  своето.( Намиг, намиг!)
 2. Странният чичо: Наблюдава младите си колеги и непрекъснато ги разпитва за някакви лични детайли и им нарушава личното пространство.”Да моля те, пипни ме още веднъж!”
 3. “Шегаджията”: Поне той така си мисли:). Постоянно пуска плоски шегички, на които или всички се смеят от уважение или изобщо никой не реагира. Неумесни, неактуални, безинтересни.
 4. Наистина забавният: Обикновено е тих тип, не се обажда много много, но когато го прави. винаги е на място и е адски забавен. Понякога са толкова дълбоки шегите му, че ти трябва секунда, за да ги осъзнаеш.
 5. Досадникът: Постоянно те заговаря и те занимава с скучните си и безкрайни истории. Няма как да се отървеш. Просто трябва да си поемеш дъх и да го преживееш. Кимаш и се усмихваш. Кимаш и се усмихваш. Това е.
 6. Отшелникът: Не излиза на обяд с колегите си, не общува с никого. Върши си тихо работата, не занимава никого със себе си . Поздравява сутрин за добро утро и вечер като и тръгва. Може би единствените думи, които чувате от него.
 7. Купонджията: Социален, забавен тип. Всичките му истории започват с „Последния път като пихме…“; „Един път в бара…“; „Вчера като се напих…“.
 8. ГСДЛ(Горд Собственик на Домашен Любимец): Те постоянно говорят за тях. „А пък кучето ми вчера, ако знаете какво направи…“ Постоянно има да покаже снимка или двайсет за доказателство. Добреее…. Разбрахме. Имаш котка и тя е супер умна и красива! Ясно!
 9. Негативният: Според него всичко се разпада и нищо няма да се получи. За него чашата не само е наполовина празна, ами някой я е изпразнил и после я е напълнил с блатна вода и сега го кара да пие от нея.
 10. Скандалджията: С никого не се разбира. Винаги е изнервен и на тръни. За най- малкото нещо скача и реагира пресилено. Сопнат и нацупен, всява смут в целия офис.
 11. Философът: Винаги има мнение по всяка тема. Може да не е чул и разбрал точно за какво става дума, но винаги има отговор. Знае всичко и е компетентен по всяка тема(или поне така си мисли).

Всяка прилика с действителни лица е преувеличена и случайна… почти всяка:) Има и още, но за сега толкова. Сигурна съм, че и във вашия офис можете да откриете някои от тях. Ако искате да добавите към списъка или имате предложения за други такива, пишете в коментарите  и по социалните мрежи! И така и така сте там, покажете ми любовта си като харесате и споделите. А ако още не сте го направили, абонирайте се и харесайтре фейсбук страницата сега, за да не изпускате други такива почти забавни творения! Останете странни!

DSC_0041

Facebook                 Twitter                Instagram               Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s